ГлавнаяВипробувальне обладнанняХарчових лабораторійЦукрометр СУ-4

Цукрометр СУ-4

 

Цукрометр-поляриметр СУ-4

Опис і застосування цукрометр універсальний СУ-4:

Цукрометр-поляриметр універсальний СУ-4 призначений для визначення концентрації сахарози в розчинах за кутом обертання площини поляризації.

Принцип роботи цукрометра СУ-4 заснований на здатності цукрових розчинів обертати площину поляризації проходить через них поляризованого променя світла. Кут обертання площини поляризації променя світла розчину в обсязі певної товщини пропорційний концентрації розчину. На цій залежності заснована робота приладу.

Конструктивно цукрометр-поляриметр СУ-4 складається з вузла вимірювальної головки і освітлювального вузла, з'єднаних між собою траверсою, яка через стійку кріпиться до основи.

Умови експлуатації цукрометра-поляриметра універсального СУ-4:

  • температура навколишнього повітря і аналізованого середовища від 10 до 35°С;
  • відносна вологість повітря не більше 80% при 25°С;
  • барометричний тиск 84-107 кРа.
Технічні характеристики цукрометра-поляриметра універсального СУ-4:
 

Діапазон вимірювань в міжнародних цукрових  
градусах при довжині хвилі лямбда = 589,3 нм, ° S 

 від -40 до +120

Ціна розподілу відлікового пристрою, ° S, не, більш

 0,05

Поріг чутливості, ° S, не більше

 0,05

Межі основної, похибки, ° S

 ±0,05

Відповідність показань, ° S, не більше

 0,05

Шкала цукрометра повинна бути приведена до температури, ° С

 20

Живлення цукрометра:

 

 - Рід струму

змінний 

 - Напруга, V

 220

 - Частота, Hz

 50±1

Споживана потужність, Ва, не більше

 25

Габаритні розміри, мм, не більше

довжина 870, ширина 200 

Маса, кг, не більше  

7,8

 

 

(c) ТОВ НВФ "Стандарт-М" 2008-2015
69096, Украина, г. Запорожье, ул. Электрозаводская 3,
Телефон: (061) 220-25-34, (066) 160-02-12
  Контакти     |   Про фірму     |   Товари     |   Послуги     |   Доставка     |   Закупка