ГлавнаяВипробувальне обладнанняХарчових лабораторійБутирометри

Бутирометри

 

Бутирометри для пахти (від 0% до 0,5% жирності),
Бутирометри для молока (від 0% до 6% жирності),
Бутирометри для вершків (від 0% до 40% жирності),

Опис і застосування жиромір для молока, жиромір для вершків, жиромір для пахти:

Бутирометри (жиромір) - прилад для вимірювання жирності молока. Конструктивно являє собою скляний циліндричний посудину зі шкалою в нижній звуженою частини, по якій визначають кількість жиру в молоці.

Принцип дії жироміра заснований на хімічному розкладанні білкових речовин з подальшим поділом утворилася суміші центрифугуванням.

Оброблений реактивами продукт струшують в бутирометрі, попередньо закривши отвір пробкою. При цьому складові частини молока, крім жиру, розчиняються. Для поліпшення відділення жиру бутирометри піддають центрифугированию.

Технічні дані бутирометр для молока, бутирометр для вершків, бутирометр для пахти:

Тип бутирометра 

Межа вимірювання вмісту жиру 

Допустима похибка 

Ціна ділення

Жиромір для молока

0,0% ... 6,0%

0,5%

0,1%

Жиромір для вершків

0,0% ... 40,0%

0,25%

0,5%

Жиромір для пахти

0,0% ... 0,5%

0,02%

0,02%

 

(c) ТОВ НВФ "Стандарт-М" 2008-2015
69096, Украина, г. Запорожье, ул. Электрозаводская 3,
Телефон: (061) 220-25-34, (066) 160-02-12
  Контакти     |   Про фірму     |   Товари     |   Послуги     |   Доставка     |   Закупка