ГлавнаяВипробувальне обладнанняХарчових лабораторійЦукрометр універсальний СУ-5

Цукрометр універсальний СУ-5

 

Цукрометр універсальний СУ-5

Опис і застосування універсальний цукрометр СУ-5:

Цукрометр СУ-5 призначений для вимірювання концентрації сахарози в розчинах за кутом обертання площини поляризації.

Цукрометр СУ5 застосовується для контролю технологічних процесів на підприємствах харчової, переробної, фармацевтичної, хімічної та інших галузей промисловості, а також для контролю якості харчових продуктів.

Умови експлуатації.

  • температура навколишнього повітря в аналізованої середовищі від 10 до 35 ° С.
  • відносна вологість повітря не більше 80% при 25 ° С.
Технічні характеристики цукрометр універсальний СУ5:
  • Діапазон вимірювання кута обертання площини поляризації в міжнародних цукрових градусах (°S) при довжині хвилі 589,3 нм - від мінус 40 до плюс 130 (°S).
  • Межі допустимої абсолютної похибки вимірювань - ± 0,05 °S.
  • Ціна поділки шкали - 0,05 °S.
  • Шкала цукрометра приведена до температури 20 ° C.
  • Діапазон діоптрійного наведення окуляра зорової трубки цукрометра - від мінус 5,0 до плюс 5,0 діоптрії.
  • Електроживлення: від мережі однофазного змінного струму з напругою (220 + 22 - 33) У і частотою (50 ± 1) Гц.
  • Споживана потужність - не більше 25 В•А.
  • Діапазон робочих температур - від 10 до 35 ° C.
  • Відносна вологість навколишнього повітря до 80% при температурі 25 °С.
  • Габаритні розміри, не більше:
  • довжина - 685 мм, ширина - 180 мм; висота 480 мм.
  • Маса - не більше 8 кг.
(c) ТОВ НВФ "Стандарт-М" 2008-2015
69096, Украина, г. Запорожье, ул. Электрозаводская 3,
Телефон: (061) 220-25-34, (066) 160-02-12
  Контакти     |   Про фірму     |   Товари     |   Послуги     |   Доставка     |   Закупка