Цукрометр універсальний СУ-5
Цукрометр універсальний СУ-5
Опис і застосування універсальний цукрометр СУ-5:
Цукрометр СУ-5 призначений для вимірювання концентрації сахарози в розчинах за кутом обертання площини поляризації.
Цукрометр СУ5 застосовується для контролю технологічних процесів на підприємствах харчової, переробної, фармацевтичної, хімічної та інших галузей промисловості, а також для контролю якості харчових продуктів.
Умови експлуатації.
- температура навколишнього повітря в аналізованої середовищі від 10 до 35 ° С.
- відносна вологість повітря не більше 80% при 25 ° С.
Технічні характеристики цукрометр універсальний СУ5:
- Діапазон вимірювання кута обертання площини поляризації в міжнародних цукрових градусах (°S) при довжині хвилі 589,3 нм - від мінус 40 до плюс 130 (°S).
- Межі допустимої абсолютної похибки вимірювань - ± 0,05 °S.
- Ціна поділки шкали - 0,05 °S.
- Шкала цукрометра приведена до температури 20 ° C.
- Діапазон діоптрійного наведення окуляра зорової трубки цукрометра - від мінус 5,0 до плюс 5,0 діоптрії.
- Електроживлення: від мережі однофазного змінного струму з напругою (220 + 22 - 33) У і частотою (50 ± 1) Гц.
- Споживана потужність - не більше 25 В•А.
- Діапазон робочих температур - від 10 до 35 ° C.
- Відносна вологість навколишнього повітря до 80% при температурі 25 °С.
- Габаритні розміри, не більше:
- довжина - 685 мм, ширина - 180 мм; висота 480 мм.
- Маса - не більше 8 кг.