Спецпредложение

ГлавнаяВимірювальні приладиРефрактометриРефрактометр ИРФ-464

Рефрактометр ИРФ-464

 

Рефрактометр ІРФ-464

Опис і застосування рефрактометр молочний ІРФ-464:

Рефрактометр ІРФ-464 для молока призначений для вимірювання показника заломлення розсіюючих рідких середовищ. Може бути використаний для визначення процентного вмісту білка в молоці по різниці показань для молока та сироватки за шкалою білок, а також інші не жирових компонентів молока і рідких молочних продуктів.

Рефрактометр ІРФ-464 дозволяє швидко і надійно визначити вміст білка і сухих речовин у молоці (СОМО) і його продуктах, не застосовуючи дорогих хімічних реактивів, що дозволяє широко використовувати прилад для паспортизації молочних продуктів, а також в сироварінні.

Рефрактометр застосовується в молочній промисловості, сільському господарстві, на підприємствах громадського харчування, а також у науково-дослідних інститутах.

Крім того, рефрактометр ІРФ-464 може бути використаний в пивоварінні згідно ГОСТ 12787-81 для "визначення спирту і дійсного екстракту рефрактометрическим методом". За цими двома параметрами згідно з формулою розраховують сухі речовини в початковому суслі без процесу перегонки.

Технічні характеристики рефрактометр портативний ІРФ 464:

  • Діапазон вимірювання показників заломлення nD - 1,325 - 1,360;
  • Діапазон вимірювань за шкалою БІЛОК - 0 - 15%;
  • Ціна поділки шкали показника заломлення nD - 5×10-4;
  • Ціна поділки шкали БІЛОК - 0,1%;
  • Межа допустимої основної похибки за показником заломлення nD - ±2,5×10-4;
  • Межа допустимої основної похибки за шкалою БІЛОК - ±0,1%;
  • Габаритні розміри рефрактометра, мм, не більше - 220×120×150;
  • Маса рефрактометра, г, не більше - 1,5;
  • Маса рефрактометра з приладдям і упаковкою, кг, не більше - 3,0;
  • Діапазон робочих температур - +10 ... +35 °С.
(c) ТОВ НВФ "Стандарт-М" 2008-2015
69096, Украина, г. Запорожье, ул. Электрозаводская 3,
Телефон: (061) 220-25-34, (066) 160-02-12
  Контакти     |   Про фірму     |   Товари     |   Послуги     |   Доставка     |   Закупка