Рефрактометри REF
Рефрактометр REF 202/212 для визначення солі
Призначен для визначення вмісту солі в морській воді, а також для приготування розчинів технологами на харчових виробництвах тощо.
Технічні характеристики рефрактометр REF 202/212 для визначення солі:
- Діапазон: 0 до 28 %;
- Mінімальна шкала: 0,2 %;
- Точність: ±0,2 %;
- Moдель має вбудовану систему автокомпенсації температури в межах від 10 до 30 °С.
Рефрактометр REF 103/113
Призначений для роботи з рідинами, що містять сахари (фруктові соки, безалкогольні напої, мед, вино), контролю концентрації цукру в продуктах і напоях. Прилад дає змогу перевіряти користувачеві «зрілість» фруктів, якість продукту після збору врожаю, управляти концентраціями під час обробки й пакування.
Рефрактометр також можна використовувати для того, щоб управляти концентрацією різних індустріальних рідин (концентрації в потоці, обполіскуючі суміші).
Технічні характеристики рефрактометр REF 103/113:
- Діапазон: від 0 до 32 % Brix;
- Мiнімальна шкала: 0,2 %;
- Точність: ±0,2 %.
Рефрактометр REF 211
Модель призначена для визначення вмісту солі, а також для приготування розчинів технологами на харчових виробництвах тощо.
Одиниця виміру - проміле.
Технічні характеристики рефрактометр REF 211:
- Діапазон: 0 до 100 ‰;
- Mінімальна шкала: 1 ‰;
- Точність: ±1 ‰;
- Moдель має вбудовану систему автокомпенсації температури в межах від 10 до 30 °С.
Комплектація:
- Рефрактометр;
- Піпетка;
- Серветка;
- Викрутка для калібрування;
- Кейс;
- Інструкція по експлуатації.
Рефрактометр REF 1010
Призначений для роботи з рідинами, що містять цукор (фруктові соки, безалкогольні напої, мед, вино), контролю концентрації цукру в продуктах і напоях. Прилад дає змогу перевіряти користувачеві «стиглість» фруктів, якість продукту після збору врожаю, управляти концентраціями під час обробки й пакування.
Технічні характеристики рефрактометр REF 1010:
- Діапазон: від 0 до 50 % Dextrose;
- Мiнімальна шкала: 1 %;
- Точність: ±1 %.
Комплектація:
- Рефрактометр;
- Піпетка;
- Серветка;
- Викрутка для калібрування;
- Кейс;
- Інструкція по експлуатації.
Рефрактометр REF 102/112
Модель призначена для приготування розчинів технологами на харчових виробництвах тощо.
Технічні характеристики рефрактометр REF 102/112:
- Діапазон: 0 до 20 % Brix;
- Mінімальна шкала: 0,1 %;
- Точність: ±0,1 %.
Рефрактометр REF 105
Використовується для управління концентрацією різних промислових рідин.
Технічні характеристики рефрактометр REF 105:
- Діапазон: від 45 до 82 % Brix;
- Мiнімальна шкала: 0,5 %;
- Точність: ±0,5 %;
Комплектація:
- Рефрактометр;
- Піпетка;
- Серветка;
- Викрутка для калібрування;
- Кейс;
- Інструкція по експлуатації.
Рефрактометр REF106/116 для меду
Призначений для проведення аналізу меду за такими параметрами: вміст цукру, кут заломлення Боме і вміст води.
Технічні характеристики рефрактометр REF106/116 для меду:
Діапазон:
- 58 до 90 % Brix;
- від 38 до 43°BE’;
- від 17 до 27 % води.
Mінімальна шкала:
- 0,5 % Brix;
- 0,5°BE’;
- 1 % води.
Рефрактометр REF 405A
Рефрактометр призначений для визначення точки замерзання води, етиленгліколю чи пропіленгліколю в охолоджувальних системах. Також може застосовуватися для перевірки електролітів акумуляторних батарей.
Діапазон шкали:
- -50~0 °С (антифризи);
- -50~0 °С (розчинники/очищувачі);
- 1,10-1,40 кг/л (акумулятори).
Miнімальна шкала:
- - 5 °С;
- - 10 °С;
- 0,01 кг/л.
Комплектація:
- Рефрактометр;
- Піпетка;
- Серветка;
- Викрутка для калібрування;
- Кейс;
- Інструкція по експлуатації.
Рефрактометр REF 701
Призначений для вимірювання питомої щільності сечі, плазми крові, білка сироватки і показника заломлення.
Питома вага сечі:
- Діапазон 1.00-1.050 SG;
- Мінімальні відділу: 0,005 SG;
- Точність: ± 0,005 SG.
Сироваткових білків:
- Діапазон: 0-12 g/dl;
- Мінімальні відділу: 0,20 g/dl;
- Точність: ± 0,20 g/dl.
Показник заломлення:
- Діапазон: 1.330-1.360 RI;
- Мінімальні відділу: 0,0005 RI;
- Точність: 0,0005 RI.
*Автоматична температурна компенсація.