Спецпредложение

ГлавнаяВимірювальні приладиРефрактометриРефрактометри REF

Рефрактометри REF

 

Рефрактометр REF 202/212 для визначення солі

   Призначен для визначення вмісту солі в морській воді, а також для приготування розчинів технологами на харчових виробництвах тощо.

   Технічні характеристики рефрактометр REF 202/212 для визначення солі:

  • Діапазон: 0 до 28 %;
  • Mінімальна шкала: 0,2 %;
  • Точність: ±0,2 %;
  • Moдель має вбудовану систему автокомпенсації температури в межах від 10 до 30 °С.

 

Рефрактометр REF 103/113

   Призначений для роботи з рідинами, що містять сахари (фруктові соки, безалкогольні напої, мед, вино), контролю концентрації цукру в продуктах і напоях. Прилад дає змогу перевіряти користувачеві «зрілість» фруктів, якість продукту після збору врожаю, управляти концентраціями під час обробки й пакування.

   Рефрактометр також можна використовувати для того, щоб управляти концентрацією різних індустріальних рідин (концентрації в потоці, обполіскуючі суміші).

   Технічні характеристики рефрактометр REF 103/113:

  • Діапазон: від 0 до 32 % Brix;
  • Мiнімальна шкала: 0,2 %;
  • Точність: ±0,2 %.

 

Рефрактометр REF 211

   Модель призначена для визначення вмісту солі, а також для приготування розчинів технологами на харчових виробництвах тощо.

Одиниця виміру - проміле.

   Технічні характеристики рефрактометр REF 211:

  • Діапазон: 0 до 100 ‰;
  • Mінімальна шкала: 1 ‰;
  • Точність:  ±1 ‰;
  • Moдель має вбудовану систему автокомпенсації температури в межах від 10 до 30 °С.

   Комплектація:

  • Рефрактометр;
  • Піпетка;
  • Серветка;
  • Викрутка для калібрування;
  • Кейс;
  • Інструкція по експлуатації.

 

Рефрактометр REF 1010

 

   Призначений для роботи з рідинами, що містять цукор (фруктові соки, безалкогольні напої, мед, вино), контролю концентрації цукру в продуктах і напоях. Прилад дає змогу перевіряти користувачеві «стиглість» фруктів, якість продукту після збору врожаю, управляти концентраціями під час обробки й пакування.

   Технічні характеристики рефрактометр REF 1010:

  • Діапазон: від 0 до 50 % Dextrose;
  • Мiнімальна шкала: 1 %;
  • Точність: ±1 %.

   Комплектація:

  • Рефрактометр;
  • Піпетка;
  • Серветка;
  • Викрутка для калібрування;
  • Кейс;
  • Інструкція по експлуатації.

 

Рефрактометр REF 102/112

   Модель призначена для приготування розчинів технологами на харчових виробництвах тощо.

   Технічні характеристики рефрактометр REF 102/112:

  • Діапазон: 0 до 20 % Brix;
  • Mінімальна шкала: 0,1 %;
  • Точність: ±0,1 %.

 

Рефрактометр REF 105

   Використовується для управління концентрацією різних промислових рідин.

   Технічні характеристики рефрактометр REF 105:

  • Діапазон: від 45 до 82 % Brix;
  • Мiнімальна шкала: 0,5 %;
  • Точність: ±0,5 %;

   Комплектація:

  • Рефрактометр;
  • Піпетка;
  • Серветка;
  • Викрутка для калібрування;
  • Кейс;
  • Інструкція по експлуатації.

 

Рефрактометр REF106/116 для меду

   Призначений для проведення аналізу меду за такими параметрами: вміст цукру, кут заломлення Боме і вміст води.

   Технічні характеристики рефрактометр REF106/116 для меду:

Діапазон:

  • 58 до 90 % Brix;
  • від 38 до 43°BE’;
  • від 17 до 27 % води.

Mінімальна шкала:

  • 0,5 % Brix;
  • 0,5°BE’;
  • 1 % води.

 

Рефрактометр REF 405A

  Рефрактометр призначений для визначення точки замерзання води, етиленгліколю чи пропіленгліколю в охолоджувальних системах. Також може застосовуватися для перевірки електролітів акумуляторних батарей.

   Діапазон шкали: 

  • -50~0 °С (антифризи);
  • -50~0 °С (розчинники/очищувачі);
  • 1,10-1,40 кг/л (акумулятори).

   Miнімальна шкала:

  • -  5 °С;
  • - 10 °С;
  • 0,01 кг/л.

   Комплектація:

  • Рефрактометр;
  • Піпетка;
  • Серветка;
  • Викрутка для калібрування;
  • Кейс;
  • Інструкція по експлуатації.

 

Рефрактометр REF 701

   Призначений для вимірювання питомої щільності сечі, плазми крові, білка сироватки і показника заломлення.

   Питома вага сечі:

  • Діапазон 1.00-1.050 SG;
  • Мінімальні відділу: 0,005 SG;
  • Точність: ± 0,005 SG. 

   Сироваткових білків: 

  • Діапазон: 0-12 g/dl;
  • Мінімальні відділу: 0,20 g/dl;
  • Точність: ± 0,20 g/dl. 

   Показник заломлення:

  • Діапазон: 1.330-1.360 RI;
  • Мінімальні відділу: 0,0005 RI;
  • Точність: 0,0005 RI.

*Автоматична температурна компенсація.

(c) ТОВ НВФ "Стандарт-М" 2008-2015
69096, Украина, г. Запорожье, ул. Электрозаводская 3,
Телефон: (061) 220-25-34, (066) 160-02-12
  Контакти     |   Про фірму     |   Товари     |   Послуги     |   Доставка     |   Закупка