Рефрактометр РРМ
Рефрактометр ручний молочний РРМ
Описание и применение ручной рефрактометр РРМ:
Рефрактометр ручной молочный РРМ имеет вид оптико-механического устройства. РРМ достаточно маленьких размеров и может спокойно переносится как в футляр, так и в кармане. РРМ прослужить не менее десяти лет.
Данный прибор используется, чтоб измерить массовую долю белков, а также сухих обезжиренных веществ. Применяется к натуральным молочным продуктам (молоко, сыры, пастеризованные и консервированный формалин), на фермах, для определения качества молока и кормов. Кислотность не обязано превышать 28 ° Тернер.
Технические характеристики рефрактометр для молока РРМ ручной:
- Діапазони вимірювань при довжині хвилі 589,3 нм:
- за шкалою "Білок"- від 0 до 20% (відповідає зміні показника заломлення в межах від 1,32973 до 1,37063);
- за шкалою "СЗР"- від 0 до 23% (відповідає зміні показника заломлення в межах від 1,32946 до 1,37001).
- Межі абсолютної похибки для різниці вимірів:
- за шкалою "Білок" - ± 0,1%.
- за шкалою "СЗР" - ± 0,1%.
- Ціна поділки:
- по шкаале "Білок"- 0,1%.
- за шкалою "СЗР"- 0,1%.
- Шкали рефрактометра приведені до температури 20 °С.
- Діапазон діоптрійного наведення окуляра зорової трубки рефрактометра - від -5,0 до +5,0 діоптрії.
- Діапазон робочих температур - від 10 до 35 °С.
- Відносна вологість навколишнього повітря до 80% при температурі 25 °С.
- Габаритні розміри - не більше 203х38х36 мм.
- Маса - не більше 0,4 кг.